το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Trade Fair - Εμπορική Έκθεση Μαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων


Ομάδες μαθητών από Δημόσια και Ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια απ’ όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν τις εικονικές επιχειρήσεις τους και τις επιχειρηματικές τους ιδέες, σε δύο Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις, που διοργανώνονται για ένατη συνεχή χρονιά από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece).

Οι εκθέσεις με τίτλο «Trade Fairs 2015», θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, (27 Φεβρουαρίου, The Mall Athens) και στην Θεσσαλονίκη, (6 Μαρτίου, Mediterranean Cosmos), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Οι εικονικές επιχειρήσεις των μαθητικών ομάδων θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην πανευρωπαϊκή έκθεση «JA-YE European Trade Fair 2015», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 28-29 Μαΐου 2015. Για τηναξιολόγηση των μαθητικών ομάδων, θα ληφθούν υπόψη παράγοντες όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η παρουσίαση και η απήχηση που έχουν τα προτεινόμενα προϊόντα και οι υπηρεσίες.

  • Χώρος διεξαγωγής: Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, (11o χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, 57 001 Θεσσαλονίκη)
  • Η έκθεση θα γίνει στην κεντρική πλατεία του MedCosmos και σε πλαϊνούς διαδρόμους. Η τοποθέτηση των ομάδων στα περίπτερα της έκθεσης, θα γίνει βάσει αλφαβητικής σειράς της επωνυμίας του Σχολείου.
Στη συνέχεια ακολουθούν βίντεο από τις δύο εκθέσεις του 2014.