το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μία ακόμη ADSL παρακαλώ. Ευχαριστώ...


Μερικές φορές η λύση σε ένα πρόβλημα είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεσαι...

Πάλευα επί μήνες να συνδυάσω τα δύο gateways (ένα του ΠΣΔ και ένα του ΟΤΕ) στο ίδιο τοπικό δίκτυο των 60 υπολογιστών του σχολικού συγκροτήματος. Στόχος ήταν η ομαλή πρόσβαση στο  ιντερνετ όλων αυτών των υπολογιστών. Δοκίμασα  διαφόρων ειδών αλχημείες και είχα διαφόρων ειδών αποτελέσματα ώσπου κάποια στιγμή μου ήρθε η επιφοίτηση: "αντί να λύσω τον κόμπο θα τον κόψω". Το ψαλίδι ήταν η παρακάτω αίτηση...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΣΕΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Σταδίου 1, 63100 Πολύγυρος
Τηλ. 2371022941
e-mail: sekpolyg@chal.sch.gr
Πληροφορίες: Φ. Κουτσάκας



ΘΕΜΑ: Αίτηση εγκατάστασης νέας γραμμής ADSL του ΠΣΔ στο ΣΕΚ Πολυγύρου.

Μέχρι σήμερα το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο (ΣΕΚ) Πολυγύρου εξυπηρετούνταν για την πρόσβαση του στο διαδίκτυο από την ADSL γραμμή του ΕΠΑΛ Πολυγύρου.
Η συγκεκριμένη γραμμή πέραν του ΣΕΚ εξυπηρετεί περίπου 50 υπολογιστές του σχολικού συγκροτήματος (σχολικά εργαστήρια, γραφείο καθηγητών ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ,  σχολική βιβλιοθήκη, γραφείο σύνδεσης με την αγορά εργασίας, εργαστήρια φυσικών επιστημών, κλπ).
            Λόγω των αυξημένων αναγκών παρακαλούμε την χορήγηση νέας γραμμής ADSL του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για το ΣΕΚ Πολυγύρου.


Ο Δ/ΝΤΗΣ ΣΕΚ
ΝΤΙΡΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ