το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Βαφτίσια...


Ψαχνόμουν εδώ και πολύ καιρό τώρα για να βαφτίσω τα τρία εργαστήρια πληροφορικής του ΣΕΚ μας μιας και τα ονόματα που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε περισσότερο με παρατσούκλια έμοιαζαν και λιγότερο ονόματα:

  • "μνηστήρες", από το ομώνυμο έργο πληροφορικής που χρηματοδότησε την κατασκευή του
  • "μεγάλο", μιας και είναι μεγαλύτερο από του μνηστήρες και
  • ΙΕΚ, μιας και ήταν του ΙΕΚ
Και ενώ μου είναι πολύ εύκολο να βαφτίζω τα καινούρια παιχνίδια της μικρής μου κόρης (γιούρι γκα-γκά-ριν τον μικρό γαιδουράκο τρεχαλίτσα, Άγγελο τον σκύλο που της έφερε η νονά της η Αγγελική, Μπάμπη την γομαρο-πασχαλίστα της προς τιμήν του νονού της, κύριο Δημήτρη τον πιλότο του μικρού ελικοπτέρου της, Τρύφων τον οδηγό του τρένου της, Λούδα την μικρή της πεταλούδα) για τα εργαστήρια δυσκολεύτηκα λιγάκι...
Τελικά βρήκα τα εξής μέχρι νεοτέρας...


1 comments:

αναμνησιολόγιον είπε...

Πρωτότυπα, αλλά θα πρέπει να τα κάνουν σκονάκι για να τα θυμούνται... Επίσης θα έπρεπε να αναλύσεις και τη σημειολογία του καθενός όπως την "Μπάμπη γομαρο-πασχαλίστα" για να καταλάβομε κι εμείς οι από έξω του εγκεφάλου σου την έμπνευση που τα ανέδειξε στην επιφάνειά του.