το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Όραμα πέμπτη-Πέμπτη, επεισόδιο πρώτο...


(η μικρή μόλις κοιμήθηκε, έχω 10 λεπτά να συνοψίσω τα της πέμπτη-Πέμπτης)

Τελικά βρεθήκαμε την πέμπτη ώρα της Πέμπτης (που μας πέρασε) στο γραφείο 7-8 "κενάρωντες" καθηγητές και αφού συζητήσαμε καταλήξαμε στο να κάνουμε (μέχρι την επόμενη Πέμπτη) τα εξής:
  1. μία σελίδα με οδηγίες για την χρήση του υπολογιστή / βιντεοπροβολέα στο αμφιθέατρο (Φίλιππος) η οποία θα κολλήσει κάπου δίπλα στον υπολογιστή του αμφιθεάτρου
  2. σύνταξη εγγράφου για δωρεά (-ες) βιντεοπροβολέα (-ων) (Φίλιππος με Άννα)
  3. αναζήτηση διευθύνσεων (κατόπιν τηλεφωνημάτων) πιθανών δωρητών βιντεοπροβολέων και αποστολή επιστολών
  4. σύνταξη εγγράφου για τις αλλαγές στις τηλεφωνικές γραμμές του σχολικού συγκροτήματος (Φίλιππος) και προώθηση του στο ΟΤΕ (Κώστας με Δ/ντρια).
Πέραν των παραπάνω συζητήσαμε και την πιθανή συμμετοχή του σχολείου στο πρόγραμμα http://www.aeiforosxoleio.gr/. Καταλήξαμε στο ότι δεν μπορούμε να καταλήξουμε κάπου τώρα ;-) Μέχρι την επόμενη Πέμπτη είπαμε να το επικοινωνήσουμε και με άλλους καθηγητές ώστε να δούμε αν μπορεί να συσταθεί μία ομάδα εκπαιδευτικών που να το "τρέξει¨.

Με αφορμή την συζήτηση για το θέμα αυτό αποφασίσαμε να διερευνήσουμε το ενδεχόμενο να πάμε δύο εκδρομές με θέμα "ακολουθώντας τα "σκουπίδια"", στον ΧΥΤΑ Πολυγύρου και σε κάποιο κέντρο / εργοστάσιο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών. Η λογική πίσω από αυτή την επιλογή είναι να δούμε (καθηγητές - μαθητές) πια διαδρομή ακολουθούν και που καταλήγουν τα "σκουπίδια" μας. Ο Κώστα και ο Δημήτρης θα διερευνήσουν σχετικά (μπορεί να πάρω κι εγώ κανά τηλέφωνο στην Τριανταφύλλου).

Σε γενικές γραμμές καλούτσικα κύλησε το όλο πράμα...

Ραντεβού την επόμενη πέμπτη-Πέμπτη...

(η μικρή μόλις ξύπνησε ;-))