το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ε φίλε, μήπως ξέρεις από Δίκτυα; Μπες στην ομάδα συζητήσεων...


Ε φίλε, μήπως ξέρεις από Δίκτυα;

Ξέρεις από Δίκτυα; Μπες στην ομάδα μας στο fb

Είσαι εκ-παιδευτικός πληροφορικής;

Έχεις διδάξει το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα "Δίκτυα" των ΕΠΑΛ;

Θέλεις να διαθέσεις λίγο χρόνο για να βοηθήσεις μαθητές των ΕΠΑΛ στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις του Σαββάτου 4/6;

Τότε μπες στην ομάδα συζητήσεων του facebook (https://www.facebook.com/groups/domprogepal) και λύσε απορίες μαθητών, ανέβασε υλικό για μελέτη, ασκήσεις, κλπ.


Η ομάδα συζητήσεων δημιουργήθηκε μεν για το μάθημα "Προγραμματισμός Υπολογιστών" παραμένει όμως ανοιχτή (κατόπιν αιτημάτων των μαθητών) για να βοηθήσει τους μαθητές στην προετοιμασία τους και για το μάθημα των Δικτύων.

Ακόμη κι αν δεν ξέρεις από Δίκτυα αξίζει να "περάσεις μια βόλτα" από την ομάδα συζητήσεων για να δεις πως το Facebook μπορεί (τηρουμένων των αναλογιών) να λειτουργήσει ως μία συνεργατική κοινότητα μάθησης στην οποία μαθητές και καθηγητές μαζί συνεισφέρουν στη μάθηση...

Στην ομάδα (μέχρι στιγμής) συμμετέχουν 178 μαθητές και εκ-παιδευτικοί ενώ ο αριθμός τους αυξάνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και οι ανάγκες για βοήθεια.

Οι εκπαιδευτικοί Xristos Karakitsios, Manolis Kiagiasκαι Philippos Koutsakas* κάνουν ότι μπορούν.

Βάλε ένα χεράκι κι εσύ ;-)

* ο τελευταίος έχει μαύρα μεσάνυχτα στα δίκτυα :-(